Find din nærmeste låsesmed i Holbæk

Det handler om tryghed i hjemmet, både når man er hjemme og når man forlader boligen. Vidste du, at Danmark er på listen over et af de lande i EU, som har flest indbrud? Selvom tallet er faldende, sker der desværre stadig alt for mange indbrud i de danske hjem, som kunne have været forebygget med et sikkerhedssystem, som for eksempel en alarm. Selvom medierne har meget fokus på området, har mange danskere stadig brug for bedre råd og vejledning omkring de forskellige muligheder indenfor sikkerhedssystemer og alarmer.

Du finder Danmarks største sikringscenter hos Bagger Låse & Alarm – din kompetente låsesmed i Holbæk, hvor du får professionel vejledning indenfor alarmsystemer og låse til netop dine behov. Det kan være en jungle at finde det rigtige alarmsystem, da der er rigtigt mange muligheder at vælge imellem, derfor kan det være en fordel at søge hjælp hos en professionel låsesmed, som ved lige præcis hvad der passer til dit hjem.

En låsesmed med mange års erfaring

Med 45 års erfaring indenfor sikring og tryghed er du garanteret en kompetent låsesmed, som kan sit kram. I virksomheden er der ansat over 100 specialister indenfor området så du er garanteret den rigtige ekspertise. Når man skal vælge tyverisikring af sin bolig, er der for eksempel nogle ting man kan undersøge selv i forhold til boligen. Se de gode råd her indenfor alarmsystemer og sikring af boligen, så du ved hvad du skal være opmærksom på.

Hos Bagger Låse & Alarm kører de lige nu kampagnen “Stop Tyven!”, hvor der nu tilbydes gratis rådgivning og du har mulighed for at prøve en tyverialarm helt gratis så du er sikker på, at du finder den helt rigtige til din bolig.

Tryghed når du ikke er hjemme

Mange danskere har allerede på forhånd planlagt både påskeferien og sommerferien, enten i udlandet eller i sommerhus i Danmark. Da mange danskere har opholdt sig i eget land i det meste af 2020 er der mange, som hungrer efter at rejse til sydens sol og opleve verden igen. Det betyder selvfølgelig, at boligen står alene herhjemme i Danmark, hvilket er godt nyt for indbrudstyve. Det er derfor ekstra vigtigt at have et sikkerhedssystem til boligen herhjemme i Danmark, så man trygt kan tage på ferie og slappe af, uden at bekymre sig.

Det er superærgerligt at komme hjem til en bolig, hvor ens kære ejendele mangler og hvor der har været ubudne gæster. Det kan du forebygge med en tyverialarm, som er effektiv og som altid giver dig tryghed når du er på farten. Den kan styres via en app og sender signaler til både din mobil og vagtcentralen, så du hele tiden er med på hvad der foregår.

Bagger Låse & Alarm tilbyder både løsninger til det private samt erhverv, og kan hjælpe dig med både alarmer som tyverisikring, brandalarmer, dørtelefoner, låse og videoovervågning. Alt sammen for at give dig en bedre tryghed for dig som privatperson som vil sikre din bolig eller som virksomhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.