3 tips til at lave din egen hjemmeside

3 tips til at lave din egen hjemmeside

Har du fået mod på at lave din helt egen hjemmeside, men har du ikke tidligere erfaring med det, er der heldigvis håb forude. For det behøver ikke at være svært at komme i gang med at lave en hjemmeside. Nu om dage er der kommet så mange gode værktøjer og platforme, der kan hjælpe dig med at sætte din hjemmeside op meget nemt. Du skal ikke længere tænke på, at du skal lære at programmere det hele fra bunden af. Du kan nu klare det meste selv, på trods af at du ingen erfaring har i bagagen.

Find billige stofpersienner her.

Brug et let hjemmeside system

For det første kan det være en rigtig god idé at vælge et let hjemmeside system, som du kan bruge til at lave din hjemmeside med. Der er mange at vælge imellem. Nogle af de mest populære kan bl.a. være WordPress, Squarespace og WIX. Vælger du at bruge en af disse, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af at lave en hjemmeside, da det langt hen af vejen bare er at trykke på knapper, bruge drag and drop funktioner og hvordan systemet nu ellers er bygget for dig.

Lav en test hjemmeside først

Vil du gerne lave en hjemmeside på dit eget domæne, kan det være en god idé at prøve at lave en test hjemmeside først, så du har styr på, hvad du skal gøre, når du først køber dit domæne. Der er flere steder, fx hos Wix, hvor du kan lave en gratis hjemmeside på et underdomæne hos dem, hvor du lære funktionerne at kende. Så kan du sørge for at lære det grundlæggende, inden du kaster dig ud i at lave din egentlige hjemmeside, som du skal sætte op på dit eget domæne.

Brug eksisterende designs

Sidst, men ikke mindst, kan det også være oplagt at gøre brug af designs, der allerede er lavet og som hører til det system, du nu engang bruger. Hos de tre førnævnte tjenester kan du finde mange gratis designs, som du frit kan gøre brug af, og som kan gøre det nemt for dig at få din hjemmeside til at se rigtig godt ud. Det er meget nemmere end at skulle have designet dit helt eget design. Det kan du altid få gjort på et senere tidspunkt, hvis du skal bygge en rigtig stor hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.