5 julegavetips til manden i dit liv

5 julegavetips til manden i dit liv

Hvad giver man manden, der har alt? Det er det evige spørgsmål, der banker på hvert eneste år, når kalenderen nærmer sig december. Om det er din far, din kæreste, din mand, din bror eller din bedste ven, som du skal købe julegave til, så kan det være svært at få en rigtig god idé. Særligt hvis ønskesedlen er gabende tom, og du allerede har givet ham strømper de sidste to gange, han har skulle have en gave.

Fortvivl ej. Her får du fem gode gavetips, der gør din juleshopping nemmere.

1. En flaske vin fra hans egen årgang

En god flaske vin bliver bedre med tiden. Det betyder, at du sagtens kan have held med at finde en god flaske vin, der er produceret i det samme år, som manden i dit liv er født. Er han til god vin, bliver han helt sikkert glad for gaven. Er han mere til øl, kan det alligevel være en sjov pyntegenstand at have stående på hylden i mandeværelset.

2. En stor grill

Hvad med at give manden i dit liv en stor, flot grill? Der findes et væld af muligheder, alt efter om det f.eks. skal være på gas eller kul. Tjek udvalget på dangrill gas og vælg en model, der passer ind hjemme hos jer.

3. En oplevelse

Der findes ikke nogen materielle ting, der betyder lige så meget, som de minder man kan skabe sammen med dem, man holder af.

En god idé kunne derfor være at give en oplevelsesgave til manden i dit liv. Send ham på en fodboldtur med vennerne eller book et romantisk ophold til jer begge på golfbanen. Det vil han elske dig for.

4. Et gavekort til massage

Har manden i dit liv et hårdt fysisk arbejde? Eller sidder han mange timer foran skærmen hver eneste dag? Så har han sikkert ømme muskler, som det ville være rart at få løsnet op hos en dygtig massør.

5. Et nyt computerspil

Nyder din mand også af og til at slappe af foran computeren? Så er det slet ikke nogen dum idé at give ham et nyt spil, som han kan hygge sig med. Giv ham tilmed en weekend med fred og ro, hvor du har planlagt noget andet for dig selv. Han vil nyde at kunne koble helt fra foran computeren og have vaskeægte mandetid med sig selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.