Hvilken julekalender skal du have i år?

Hvilken julekalender skal du have i år?

Julen nærmer sig altid med hastige skridt, og derfor kan det også allerede nu være en god idé at tænke lidt over, hvilke julekalender du og din familie skal have i år.

Der er jo så mange forskellige løsninger at vælge imellem, og det er i sidste op til dig at afgøre, hvilken julekalender du vil købe til dig selv og dine børn i år.

Chokoladekalenderen for både små og store sjæle

Der er jo naturligvis den gode gamle chokoladejulekalender, som vi nok alle sammen kender og har haft mange gange. Den er et must i december måned, og du kan sagtens kombinere den med at have andre julekalendere derhjemme.

Den er især et hit blandt de mindste, men mange voksne ser sig heller ikke blege for at have en chokoladejulekalender stående. De kommer jo i mange versioner, og du kan på den måde finde en kalender med den type chokolade, du er mest til.

Noget på spil med en skrabekalender

Hvis der skal være lidt mere spænding over julekalenderen, kan det også være en idé at overveje den traditionelle skrabekalender. Med en skrabekalender kan du vinde økonomiske gevinster, hvis du rammer nok julemænd eller juletræer, eller hvad der nu skrabes efter.

Den traditionelle skrabekalender kan du få fra Danske Spil, og her kan du altså vinde rigtig mange penge, hvis du er den, der løber afsted med flest rigtige skrab. Så føler du dig heldig, er det da bare den kalender, du skal kaste dig over.

Støt op om lokale formål

Du kan også vælge at gå en anden vej og støtte op om lokale formål, når du køber din skrabekalender. Der er jo mange idrætsforeninger og klubber, der får lavet deres egen skrabekalender, og ofte går medlemmer rundt fra dør til dør og sælger deres kalendere.

Du kan også tit finde dem stående ved supermarkeder, indkøbscentre og andre steder, hvor der færdes mange mennesker. Her er du med til at støtte op om en lokal klub og et lokalt formål, og det være lige så spændende at se, om du vinder noget på sådan en julekalender.

Lav din egen kalender

Er du ikke interesseret i at købe en kalender, kan du jo også selv være kreativ og skabe din egen julekalender for familien.

Der er den gode gamle, hvor du putter noget nyt i sokken eller nissehuen hver eneste dag. Du kan også lave en adventskalender, hvor der hænger fire større pakker til dine unger, som de kan åbne hver adventssøndag.

Der er mange måder at lave sådan en julekalender på, og det er helt op til dig selv at lave en kalender, som både du og dine unger kan blive glade for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.