Husk at købe vejhjælp når du får ny bil

Husk at købe vejhjælp når du får ny bil

Hvis du skal til at købe ny bil, er det meget vigtigt, i hvert fald for din egen skyld, at du husker at købe vejhjælp. Med vejhjælp ved hånden har du altid en livslinje, hvis uheldet skulle være ude, og du pludselig står i en situation, hvor du ikke kan komme videre med din bil. Så er det godt at kunne ringe til vejhjælp. Find vejhjælp her.

Bestil let dit abonnement online

Hvis du endnu ikke har fået købt vejhjælp, kan du med fordel hoppe online og bestille et abonnement på det. Du kan finde det flere forskellige steder, men fælles for dem alle er, at du kan oprette det nemt online. Det tager stort set ingen tid, og så er du ellers på den sikre side, når du bevæger dig ud på de danske veje. Så kan du altid ringe efter hjælp, hvis du skulle havne i en situation, hvor det ikke er nok bare lige at fylde benzin på eller slukke og tænde motoren igen.

Tjek om du allerede har vejhjælp

Det kan også være, at du allerede er medlem et sted, hvor du har vejhjælp. Mange bilejere har eks. vejhjælp som en del af deres forsikringspakke. Så hvis du er i tvivl om, hvad du egentlig har med i din forsikring, kan det være en god idé at tjekke op på det, så du ikke ender med at betale for vejhjælp, i så fald du allerede har det. Det kan også være, det er noget, du automatisk har fået gennem din forhandler, hvis du har købt din bil fra ny hos en autoriseret forhandler. Det får du flere steder.

Køb dit nye abonnement når du overtager ny bil

Du skal altid huske at købe et vejhjælpsabonnement, når du køber ny bil. Skifter du din bil ud, skal du i hvert fald gøre din udbyder opmærksom på dette, så det er din nye bil, der er dækket ind. Husk det altid som en tommelfingerregel, og gør også gerne andre i dit netværk opmærksomme på, at de skal huske at få vejhjælp, hvis de køber ny bil. Det kan jo være, du en dag skal ud at køre med en af dem, og så er det jo dejligt, hvis de også har vejhjælp lige ved hånden, skulle det blive nødvendigt.

Vejhjælp kan være nyttigt uanset om du har en gammel Opel Kadett eller en nyere BMW F30. Dog er det klart at sandsynligheden for motorstop eller lignende akutte problemer på vejene er større i en ældre bil. Dog kan det være nemmere selv at klare en punktering i en ældre bil, da der ofte findes et reservehjul. I nyere biler er der sjældent et reservehjul, men i stedet kun et lappekit.

Altid godt at være på den sikre side

Ligesom det er godt at have en udvidet forsikring, er det jo også rart at have vejhjælp, hvis du havner et sted eller i en situation, hvor det kan blive nødvendigt at få hjælp ud til dig på vejen. Det er også godt at være opmærksom på, at mange udbydere af vejhjælp også tilbyder dig vejhjælp i det øvrige Europa og ikke bare herhjemme i landet. På den måde er du altså også dækket ind, selvom du drøner på ferie ude i Europa, uanset om du kører til Tyskland, Spanien, Italien, Østrig eller hvor ferien nu går til. Det er en kæmpe fordel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.