Spar nemt penge på dit mobilabonnement

Spar nemt penge på dit mobilabonnement

Hvis du savner flere penge mellem hænderne hver måned, kan det være en god idé at tage et kig på dine faste månedlige abonnementer for at se, om der ikke er mulighed for at spare penge på nogle poster.

Mange danskere har eksempelvis mulighed for at spare flere tusinde kroner hvert år ved at skifte mobilabonnement. Hvis du er en af dem, der endnu ikke er skiftet over til eks. Duka mobil, er det måske på tide at overveje det, da du i så fald nok betaler for meget for dit abonnement.

Find ud af dine behov

Inden du går i gang med at skifte og vælge dit nye og kommende abonnement, kan det være en god idé at sætte dig ned og analysere på dit forbrug hos din nuværende udbyder.

På den måde kan du nemlig helt nøjagtigt se, hvor meget data og hvor mange timer du bruger hver måned. Det gør det nemt for dig at se, hvor meget der skal være i dit nye abonnement, og om du betaler for meget mere, end hvad du egentlig har brug for, når det kommer til stykket.

Sammenlign priser

Når du har fundet ud af, hvad dine behov er, kan du gå i gang med at sammenligne priser på mobilabonnementer, der passer til dig. Måske har du fundet frem til, at du bare skal have et abonnement på 5 timers tale og med 5 GB data hver måned. Så er det meget nemt for dig at sammenligne priserne på netop sådan et abonnement fra landets mobilselskaber.

Ved at sammenligne priser finder du nemt frem til den udbyder, der kan give dig den bedste pris på et abonnement med det indhold.

Mange kan skifte med det samme

Du skal dog være opmærksom på, at mange danskere er bundet af deres abonnement i en periode. Det er du eksempelvis, hvis du har købt en mobil på afbetaling sammen med dit abonnement. Her kan der ofte være en bindingsperiode på et halvt år, hvilket kan forhindre dig i at skifte abonnement, før det halve år er gået.

Har du bare et almindeligt mobilabonnement, bør der ikke være noget i vejen for at skifte her og nu. Og ofte står teleselskaberne selv for at rykke dit nummer og alt det andet bøvl, der kan følge med sådan et skifte. På den måde slipper du for alt bøvlet selv, og du skal bare sætte dit nye SIM-kort i din mobil, når du modtager det med posten.

Få ekstra goder med i dit mobilabonnement

Flere steder kan du også få mange gode med i dit abonnement. Det kan eks. være adgang til andre abonnementstjenester som streaming, magasiner og e-bøger.

Det er jo værd at tage med, hvis du alligevel hver måned også betaler for streaming, adgang til lydbøger eller hvad du nu kan have abonnement til. Ved at slå det sammen kan du faktisk ende med at spare rigtig mange penge hver eneste måned. Det er værd at kigge nærmere på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.