Kom nemt i gang med fibernet

Kom nemt i gang med fibernet

Savner du at have hurtigt internet i din bolig, kan du få en hurtig internetforbindelse her. Det er nemt og ligetil, og med fiber i din bolig er det meget nemmere for jer alle sammen at få en god oplevelse ud af at bruge internettet.

Hvis I er flere, der deles om nettet i jeres husstand, stiller det store krav til dit bredbånd. Med fiber skal du ikke være bange for, at der ikke er data nok til jer alle.

Hvor hurtig en forbindelse har du?

Hvis du er i tvivl om, hvor hurtigt internet du egentlig har, så mål hastigheden her. På den måde kan du nemt se, hvor hurtigt internet du har nu, og dermed også finde ud af, hvor meget du skal sigte efter at få, når du skal vælge din nye pakke.

Har du i forvejen 100 mbit/s internet, er der jo ingen grund til at skifte over til 100 mbit/s et andet sted. Du kan også bruge det til at finde ud af, om du nu egentlig også får den hastighed, som du har købt fra din udbyder. Mange gange får du nemlig leveret langsommere internet end lovet.

Hvor hurtig en forbindelse har du brug for?

Det kan også være godt at tænke lidt over, hvor hurtigt internet du har brug for, inden du kaster dig ud i at vælge den nye forbindelse. Bruger du ikke nettet særlig meget, og skal du bare lige tjekke mails, se en film i ny og næ og ellers ikke rigtig bruge det, er der ingen grund til at vælge den hurtigste løsning på markedet.

Der er mange, der, når de vælger fibernet, vælger en alt for hurtig løsning i forhold til deres behov. Mange vil sagtens kunne nøjes med en sløvere forbindelse, uden at de ville kunne mærke det i deres hverdag.

Bestil fibernet i dag

Er du helt sikker på, at fibernet bare er noget for dig, og har du tjekket op på, om det kan blive leveret på din adresse (det er ikke alle adresser i Danmark, der kan leveres fibernet til) er det bare med at bestille dit fibernet i dag.

Det bliver leveret hurtigt, og så kan du ellers begynde at glæde dig til at komme over på det lynhurtige net i stedet for en gammel ADSL forbindelse.

Er du smart, gør du brug af et tilbud som giver dig gratis oprettelse, hvis du ellers kan finde sådan et. Så sparer du alligevel et par hundrede kroner, hvilket jo også er værd at tage med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.